Surówka z kiszonej kapusty, jarmużu i mango

Uwielbiam surówki… Wpisały się na stałe do mojego codziennego menu, jako dodatek lub samodzielny posiłek 🙂 Surówka z kiszonej kapusty, jarmużu i mango ….To bogactwo kiszonej kapusty i mieszanka świeżych 🥗 warzyw i owoców, które zawsze wnoszą same cudowności dla naszego zdrowia ♥️Z dodatkiem wysokiej jakości oliwy z oliwek, oleju lnianego lub awokado, stanowi doskonałe źródło witamin, minerałów i nienasyconych kwasów tłuszczowych.

Surówka z kiszonej kapusty, jarmużu i mango

Potrzebujemy :

  • 2 garście kiszonej kapusty
  • 1 cebula
  • 1 marchewka
  • 2 jabłka
  • 1-2 garści Jarmużu
  • Pół mango
  • Oliwa z oliwek
  • pieprz

Przygotowanie :

Szatkujemy kapustę, dodajemy pokrojoną w kostkę cebulkę, startą drobno marchewkę, jabłka na dużych oczkach, pokrojony drobno jarmuż, mango w kostkę, mieszamy składniki, skraplamy oliwą z oliwek, dosmaczamy pieprzem.




Dodaj komentarz

Your e-mail will not be published. All required Fields are marked