Najprostsze jest najzdrowsze! Pyszny i bardzo prosty deser lub przekąska, pieczone jabłka z cynamonem i aromatycznym kardamonem …Słodziutkie ale bez cukru 🙂
Potrzebujemy:
Jabłka
Cynamon
Kardamon
Przygotowanie:
Jabłka myjemy, wycinamy gniazda, kroimy na ósemkę, układamy na papierze do pieczenia, oprószamy cynamonem i kardamonem. Pieczemy w 200 C do zrumienienia.
Możemy podać jako samodzielny deser lub w towarzystwie jogurtu naturalnego…Pyszne!
Kobieta i dziewczynka, matka, siostra, żona, pasjonatka zdrowego odżywiania, dietetyk, miłośniczka NATURY i ekologii, fajna babka, która nie zawsze wszystko wie, ale zawsze chce wiedzieć więcej :) Marzycielka, ale stąpająca twardo po ziemi... Bolesne doświadczenia nauczyły mnie kochać, najbardziej jak się da, wybaczać krzywdy i cieszyć się z każdego dnia jakby to miał być dzień ostatni, cieszyć się każdą mi bliską osobą tu i teraz…Zadowolona z życia, mimo potknięć... Pamiętajmy sami piszemy sobie scenariusz życia – uważaj, o czym marzysz…Bo marzenia się spełniają…